TO NAREDITE VSAKO JUTRO IN PODALJŠAJTE SVOJE TREPALNICE

Le kdo si ne želi dolgih in gostih trepalnic, ki bi bile čudovite in temne tudi brez uporabe maskare? S preprostim trikom, ki ga ponovite vsako jutro, lahko dosežete do kar 85 % več volumna in daljše trepalnice.

 

Najhitreje delujoči naravni stimulator za rast trepalnic je klinično preizkušen serum, ki blagodejno deluje na trepalnico v korenu in s tem pospeši njeno rast. Trepalnice se zaradi škodljivih vplivov okolja, ličil in umazanije vsakodnevno lomijo in izpadajo. Zaradi vseh teh dejavnikov ne zrastejo tako, kot bi si želeli. Serum za rast trepalnic ustvari tanek zaščitni sloj, ki trepalnice varuje in s tem zmanjša lomljenje in izpadanje. Na 100 % varen in naraven način vam pomaga do idealnih trepalnic, ki ste si jih vedno želeli. Zaradi naravne formule, ki je klinično preizkušena in dermatološko potrjena, je primeren za uporabo na občutljivih očeh in ne povzroča draženja ali pekočega občutka.

 

POSLOVITE SE OD UMETNIH TREPALNIC

Zaradi nezadovoljstva z dolžino naravnih trepalnic se veliko žensk odloča za uporabo umetnih trepalnic. Morda tistih, ki jih namestite same, ali tistih, za katere odštejete kar nekaj denarja v kozmetičnih salonih. Ob odstranjevanju lahko poškodujete naravne trepalnice, saj agresivna lepila niso primerna za pogosto nanašanje na oči. Z redno uporabo seruma za rast trepalnic, bodo vaše naravne trepalnice polnejše, daljše in temnejše, zato bo serum zamenjal umetne trepalnice.

 

ENOSTAVNA UPORABA, KI VAM VZAME LE MINUTO

Nanos seruma za rast trepalnic je priporočljivo ponoviti 2-krat na dan, zjutraj in zvečer.

  1. Pred uporabo dobro očistite predel okrog oči, v kolikor nosite kontaktne leče, jih pred nanosom odstranite.
  2. S priloženim aplikatorjem nanesite tanko plast seruma na veke, tik ob trepalnice.
  3. Po nanosu počakajte minuto, da se serum vpije.

Na tako enostaven način lahko svoje trepalnice podaljšate in zgostite v le 2-4 tednih.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja