Kako do službe?

Vsak potrebuje službo, vsak more plačati položnice, živeti, potrebuje denar. Žal brez denarja danes ne moreš nič, ker drugače preprosto ne moreš preživeti. In zaradi tega tudi vsak potrebuje službo. Žal je vsak ne dobi, in pri nekaterih traja kar dolgo, da pridejo do tega, da nekaj dobijo, kajti marsikdo sploh, če še nimaš delovnih izkušenj te nočejo vzeti, ker nimaš izkušenj (a kako jih boš dobil, če ti noben ne da priložnosti!). Potem te včasih nočejo vzeti, ker si morda prestar, ali pa premlad, ali pa nekaj popolnoma xy. In če traja kar nekaj časa, da si na borzi že en lep čas počasi že omagaš in ne vidiš več izhoda in si rečeš kaj pa če grem svojo pot!

Danes lahko marsikaj prodajate preko spleta, res je da je potreben en začetni kapital, ampak saj veste kaj pravijo, vsaka stvar se začne od 0. Tako, da tudi če začnete iz res čiste nule in je vsak dnevni zaslužek le 5 eur, nekaj je, če se trudiš in vztrajaš je lahko nato dnevni prihodek po 1000 eur, samo odnehat ne smeš. In da nekaj začneš prodajati moreš imeti neko stran, kjer boš seveda svoje izdelke prodajal, spletno stran. Izdelava spletnih trgovin je kar velik zalogaj, ampak ja, potrebujete jo, da ljudje vedo za vas, da vas spoznavajo, da sploh vidijo kaj ponujate in kaj prodajate.

Mogoče je kdo ki začenja svojo pot zelo poznan med ljudmi, in si misli, pa saj imam veliko prijateljev, niti spletne strani ne potrebujem, se bo že razvedelo zame. Hja, bo se razvedelo, bolj kot ne tisti kraj iz katerega prihajate, ampak poglejte kako je Slovenija velika, zakaj ne bi vsak kraj v Sloveniji vedel za vas? In če imate željo še tudi tujina! Vse je samo v trudu in da ne odnehamo, ko postane res težko. Vsak začetek je težak, vendar le tako nam tudi uspe, da nekaj dejansko postanemo in imamo!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja