xBox igralna konzola

download (1)Xbox igralna konzola je danes zelo priljubljena med mladimi, še bolj kot pa kakšen playstation. Otroci kot tudi malo starejši so nad tem zelo navdušeni. Primer je moj bratec, ki sanjari o tem, da bi imel xbox-a.

Pridno varčuje denar, da bi si enkrat lahko to tudi kupil. Pri varčevanju mu pomagam tudi sama, mu kdaj in kdaj dam nekaj evrov, da si počasi nabira denar, saj se mora naučiti prvo, da denar ne pade kar iz neba, hkrati pa mu pomaga še moj fant. To, da mu dajeva te pa te denar je samo finta, da se nauči delati z denarjem in, da ga ne bo zapravljal kar za brezveze.

In sedaj si je že nabral kar lep kupček denarja, vendar še vedno ne dovolj za to igralno konzolo. Kajti sedaj mu niti ne pomagam toliko še, ker prvo mora narediti šolo, saj bratca poznam in vem, da če bi mu kupila pred koncem šole to se potem ne bi nič več učil in bi zadnje ocene pred zaključkom bile katastrofalne, zato pa čakam da bo konec junija, šele nato se lahko obeta kakšen xbox pri nas doma. Saj ko začneš igrati ne moreš nikakor nehati, ker te igra popolnoma prevzame in padeš totalno v njo.

Jaz tudi, ko začnem igrati ne neham in že vidim, da bo tako tudi, ko kupimo to konzolo, bosta tako moj fant kot tudi bratec skozi igrala, vsaj nekaj časa dokler se ne naveličata.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja