Kamen

V spomin na umrle želi vsakdo urediti grob kar se da lepo, da bo njihov družinski član, prijatelj prikazan v najboljši luči, ter da bo počival v miru. In za to, da bodo imeli njihovi ljubljeni urejen nagrobnik poskrbi kamnoseštvo. Seveda tega nihče noče, da bi ljubljeni bili tam kjer ne bi smeli še biti, vendar če na žalost so pa je treba poskrbeti tudi za njih, saj so in bodo v naših očeh vedno ljubljene osebe ne glede na to kaj so kdaj grdega naredili. In vsakdo, ki je imel to osebo rad bo seveda poskrbel, da bo tudi njihov nagrobnik lep.

Handaxesequence2_2

 

Življenja je slej ko prej lahko konec, tega se nikoli ne ve kdaj se lahko slučajno komu zgodi. Bog ne daj da se vam kaj zgodi tega nihče noče, zato je potrebno, da vsako sekundo svojega obstoja preživite neizmerno lepo. Živite za trenutek v katerem se nahajate, ne glejte za nazaj kaj ste slabega in grdega naredili, kaj bi lahko drugače naredili, kaj še boste naredili.

Kar je je in kar še bo pač bo enkrat, pomembno je da gledate na točno določen trenutek, torej zdaj! Nikoli ne odidite od doma skregani s svojimi ljubljenimi, vedno bodite dobri drug do drugega in povejte svojim ljubljenim kako jih imate radi, tako se boste tako vi kot oni počutili dobro.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja