Vremenske postaje

weatherVeste koliko stopinj je zunaj, koliko pa znotraj? Včasih malo gledate razliko? Jaz jo, saj mi moja domača vremenska postaja popolnoma vse pove oziroma bolje rečeno napiše. Vremenske postaje so res zelo priročne iz tega vidika gledam, da če vemo koliko je stopinj, ko vidimo na tej napravici in vemo tudi kako bi se oblekli. Res je, da bi lahko okno odprli in dali roko ven pa bi že videli če nas zebe ali ne. Vendar iz svojega vidika povem, da sem zelo lena in raje samo pogledam vremenske postaje in se na podlagi tega odločim.

646339_LB_00_FB.EPS_250Saj zjutraj sem še zelo zaspana in se mi je že tako težko vstati in po mojem mnenju niti ne bi začutila če je dobra temperatura od zunaj ali ne. Imela sem pa enkrat tale pripetljaj, da sem dala roko čez okno, pa sem si rekla, eh saj je toplo ne bom imela debelejše jakne bom kar tanjšo oblekla. No, in sem hodila nekaj metrov in me je zazeblo zaradi česar mi je bilo žal, da si nisem oblekla debelejše. Zato so po mojem mnenju vremenske postaje zelo priročne. Vsak ima svoje mnenje seveda, kaj njemu te vremenske postaje pomenijo in so.

Za kaj bi še vremenske postaje lahko bile priročne po vašem mnenju? Pomislite malo. Jaz sem dala tukaj dva odgovora zakaj so meni osebno dobre, kaj pa vi mislite pa morate preveriti sami.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja