magic leverag – kaj je to?

Magične navijalke magic leverag so ustvarjene za ženske katere želijo imeti popolno pričesko, hkrati pa nočejo svojih las še bolj uničevati kot jih v današnjem času tako ali tako že kar zelo uničujemo, če pogledamo vse te aparate in preparate, ki jih dajemo na svoje lase, in da barvanja las sploh ne omenjamo.

magic-trick.jpg

Že beseda sama po sebi pove, da so res magične, kot da bi jih izumil en čarovnik bi lahko rekla skoraj da. Sama jih imam in jih zelo pogosto uporabljam in sem najbolj zadovoljna samo zaradi tega, ker ne poškoduje las, kajti prejšnje navijalke kaj so vse obstajale so bile grozne te kar sem jih pač jaz imela, in bog ne daj da sem šla z njimi spat, ker sem se zjutraj tako trudila, da sem dobila lase iz navijalk, da je kar groza!

Shab8690 » MAGIC LEVERAG

Pa še cele so se mi razcufale in sem se že skoraj jokala, ker sem videla kaj delam s svojimi lasmi in da bom spet dolgo potrebovala, da bodo postali lepi, sijoči in videti negovani. Sedaj, ko teh navijalk ne uporabljam več, teh starih in imam samo magic leverag gledam tudi, da lase nosim čim manj v čopu, pa da ne spim kje v čopu, ker sem to zelo rada počela včasih, ker sem namreč imela čop in se ulegla, gledala televizor in kar zaspala in seveda ponoči, ko se premetavaš cufaš še zraven lase, tako da se mi tudi glede tega pozna, da še bolj pazim, da so lepi. Res, vsaka malenkost lahko pomaga vašim lasem, da so videti negovani kot iz frizerskega salona!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja