Bodi božanska !

Ste že kdaj videli, da ženske ne bi imele polne omare stvari, v njej najdeš res svašta. Pa da ne govorimo o torbicah kaj vse se šele tam najde. Torej kar hočem povedati je, da ni stvari, ki ženska ne bi imela pri sebi, doma, pač kjerkoli je njen teritorij. Dobro se najdejo tudi ženske, ki nimajo vse to, ker jim to ni tako pomembno, ampak večini kolikor jih poznam pa obožujejo / obožujemo vse to. Oblačila, obutev, ličila, pripomočki za lase itd. itd., lahko bi naštevala v nedogled, ni konca kaj vse ženske res nujno potrebujemo, čeprav včasih niti nena, ampak ok. Že recimo flip on podaljški so nekaj res nujnega dandanes.

Image result for gorgeous hair

Pa ne zato, ker so to res nujen nujen dodatek, ampak ženske pač smo takšne da to smatramo kot nujno, ker pač za nas je nujno. Če povprašaš moškega o tem, če je to res nujno se bo tako zmrdoval, ker moški pač ne razumejo naše potrebe in da vso kramo, ki jo imamo potrebujemo.

Ker zakaj ne bi upaorabljala flip on podaljškov? Recimo da greš na žurko, zakaj se ne bi res sexy uredila, ali pa greš v kino, gledališče, na kakšen rojstni dan, kosilo. Zakaj ne bi bila lepa, imela takšne lepe lase, da bi ti jih vsaka zavidala? Bodi lepa in naj se ozirajo ljudje za tabo in si govorijo, kako lepe lase ima ta žanska, pa kako je dobro oblečena, le kam hodi k frizerju ali pa kje je kupila to majico, al to obleko. Bodi ženska, ki jo bodo vsi gledali in oprazovali, ker si bodo želeli biti TI!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja