Uporabljate koloidno srebro?

Koloidno srebro je naravni antibiotik narave, ki ubija bakterije, viruse, glivice in še več stvari. In tudi dokazano je že bilo, da koloidno srebro učinkuje pri več kot 650 različnih nalezljivih mikroorganizmov.

How to Select Safe Chemical Free Colloidal Silver: 9 Steps

 

Midve s prijateljico sva enkrat brskali po spletu in našli res ogromno stvari o tem srebru, veliko stvari sva ugotovili, da rešuje oziroma jih pozdravi. Še sama nisem na primer vedela, da ti to srebro pomaga rešiti se aken, a pred leti, ko sem bila mlada, v tisti puberteti sem imela kar nekaj aken in logično, da me je to motilo in sem imela vseh vrst kremic pa ni nič pomagalo, no malo je ampak ne kaj dosti, in če bi že takrat vedela, da obstaja to bi mi mogoče bolj pomagalo in bi se lahko čisto rešila tistih mojih težav. Hja, če ne veš ne moreš vedeti kajne.

Nosić curi - da li je potreban antibiotik? - Yumama.com

Sedaj vem in si bom lahko marsikaj popravila, če bom imela kakšno težavico. Tudi kolegica je sedaj s tem mnogo bolj osveščena in ve čemu vse služi in tudi ona bo sedaj lahko marsikaj prej rešila, ker, če so včasih tako prisegali na to koloidno srebro in jim je ne vem kaj vse pomagalo rešiti potem mislim, da je to ena izmed najboljših opcij, da se rešiš kar te pač moti in je pač to srebro temu namenjeno seveda.

 

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja