Avto na plin

Avto plin Prins, preberite si malo o teh rečeh na njihovi strani. Namreč alternativni pogonski viri so vse bolj in bolj iskana rešitev, da ohranjamo naš planet bolj čist. In pod to okolju prijazno tehnologijo se uvršča tudi avtoplin, ki je ekonomičen in tudi ekološki. Uporablja pa ga, uganite koliko uporabnikov?

Uff, uporablja ga že več kot deset milijonov avtomobilov po vsem svetu. Hvalabogu gre ta tehnologija iz leta v leto naprej in vsako leto so neke nove izboljšave tako na tehnološkem področju kot na vseh ostalih drugih področjih. Zamislite si kako bo šele čez naslednjih petdeset let, takrat bo bogve kakšna tehnologija še, ki si je še sedaj niso zamislili. Ker ljudje smo takšna bitja, ki radi potujemo, radi vidimo nove svetove, nove stvari, nove dogodke in dogodivščine in brez avtomobilov se vsega tega ne bi dalo videti, ni res? Če ne bi imeli avtomobilov ne bi mogli priti nikamor, tako da ja, so slabosti in prednosti avtomobilov.

Mi smo na sejmu Gasshow v Waršavi, kjer predstavljamo novosti.

Posted by Avto na plin on Thursday, March 5, 2015

Brez njih bi nam bilo drugače, ker ne bi bilo toliko onesnaževanja, ampak kaj, brez njih pa tudi ne moremo, smo že tako navajeni iz razvajeni, da jih res potrebujemo obvezno. Čeprav pred leti leti nazaj smo bili z mojo družino kakšno leto brez avtomobila in nam ni popolnoma nič manjkalo, ampak to pa zato ne, ker smo imeli trgovine, železniško postajo, popolnoma vse zelo blizu, stran hoje samo nekje deset minut, zato smo lahko »preživeli«, ampak če pa bi bili doma nekje bogu za hrbtom in brez avta tako dolgo, tam pa bi malo nastal problem.

Ampak glejte, bodimo srečni da smo to kar smo in da imamo to kar pač imamo. Zadovoljni moramo biti z ali brez materialnih stvari, važna je samo ljubezen in zdravje!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja