Inštrukcije v Ljubljani

Kaj mislite, so inštrukcije v Ljubljani kaj dražje kot inštrukcije v Mariboru? Včasih se sprašujem to vprašanje, ker sem sama študentka in pač kdaj potrebujem inštrukcije pa včasih razmišljam, kje bi se dalo kaj privarčevati, kako drago oziroma kako imajo študentje v Ljubljani in kako so naše Mariborske cene.

Chaos 2011: Map of Maribor

Maribor

Zemljevid ljubljane . ljubljana zemljevid . ljubljana FULL MAP

Ljubljana

Ampak prišla sem do ugotovitve, mislim vsaj tako, da imamo v Mariboru vseeno malo bolj poceni kot pa tam, kaj pa vem. To mislim na podlagi tega, ker je Ljubljana vseeno glavno mesto in tudi bolj dražje mesto, že če gledamo po cenah v restavracijah in kafičih je doli vse dražje kot pa pri nas v ljubem Mariboru, zato pa tudi predvidevam pač, da so tudi inštrukcije malo dražje. Sem prav vesela, da sem doma kjer sem.

Jessica Broome Research | Learning Lessons

Mah, se vidi, da imam preveč časa in potem razmišljam samo o nekih tumarijah. Včasih se spravim k učenju nekega predmeta, buljim v knjigo in razmišljam nato o popolnoma drugih rečem samo o tisti snovi ne, ki je v knjigi in se jo moram naučiti. Ohh joj ta faks, komaj čakam, da bo tega enkrat konec. Si že prav želim, da bi dobila neko službo v kateri bi uživala in si ustvarila družino počasi. Ampak ok, vse bo prišlo počasi!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja