Najbolj varčno pranje perila

Si želite učinkovitega pranja perila, ki vam zagotavlja izjemne rezultate? Potem so pralni stroji znamke Miele pravi za vas. Mielejevi pralni stroji so bili izbrani za najboljše pralne stroje leta 2019. S svojimi izjemno praktičnimi funkcijami nudijo popolno čistočo, hkrati pa so varčni in okolju prijazni.

Mielejevi pralni stroji imajo edinstveni sistem avtomatskega doziranja TwinDos, ki pralni sredstvi Ultra Phase 1 in 2 dozira v najbolj optimalnem trenutku procesa pranja in tako doseže najboljšo učinkovitost pranja. Pozabite na ročno odmerjanje, pri katerem nikoli niste sigurni, ali ste dozirali pravo količino pralnega sredstva. TwinDos dozira izjemno natančno in prihrani do kar 30% pralnih sredstev, v primerjavi z ročnim doziranjem. Ob tem je pranje perila v pralnih strojih Miele inteligentno, saj so ti pralni stroji opremljeni z inteligentno količinsko avtomatiko, ki analizira trenutno napolnjenost bobna in uporabi le toliko vode in električne energije, kolikor je potrebno za najbolj učinkovito pranje in izpiranje. Tako lahko s pralnimi stroji Miele učinkovito porabljate zgolj potrebno energijo in prihranite.

Učinkovita varčnost

Pralni stroji Miele so opremljeni s sistemom PowerWash 2.0  in perejo do 40 % bolj varčno od zahtev za 1 razred energijske učinkovitosti A+++. Operejo pa lahko tudi majhne količine perila, zelo energijsko učinkovito. Inovativna tehnologija pranja Spin&Spray namreč omogoča izjemno nizek nivo vode in tako prihrani energijo za segrevanje.

Če ste pred večerno zabavo pozabili oprati vašo najljubšo obleko, vam ni potrebno oprati gore perila, pač pa lahko hitro operete zgolj nekaj oblek, ne, da bi porabili preveč energije in vode. Mielejevi pralni stroji ponujajo možnost SingleWash. Izberete jo lahko k številnim programom. Stroj nato optimalno prilagodi trajanje programa, porabo vode in energije polnjenju do 1 kg. Pranje posameznih kosov perila še nikoli ni bilo tako hitro in varčno.

Pozabite na trdovratne madeže

Ste se po vaši beli bluzi polili z rdečim vinom? Ne skrbite. Pralni stroji Miele omogočajo intenzivno pranje. Z izbiro možnosti Madeži, se bo potek izbranega programa prilagodil odstranjevanju tega trdovratnega madeža. Vklopilo se bo predpranje, glavno pranje pa se bo podaljšalo in vaša bluza bo spet bela kot sneg.

Pregled nad porabo

Da boste vedno vedeli, koliko energije porabite za pranje vašega perila pri določenem programu, lahko na Mielejevih pralnih strojih vklopite funkcijo EcoFeedback, ki vam izpiše natančne informacije o trenutni porabi električne energije in vode. Tako lahko uravnavate tudi svoje stroške in še bolj varčno perete perilo, ki bo z Mielejevimi pralnimi stroji ostalo brezhibno čisto.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja