Lesena okna

energy efficient, aluminum clad wood replacement double hung ...

Tipi lesenih oken

Velikokrat, ko se odločamo za nakup novih oken se sprašujemo kaj pravzaprav kupiti. Ali plastična okna ali pa lesena okna? Nekako pravilo oziroma pojasnilo glede plastičnih oken je tale, da plastična so mnogo lažja za vzdrževanje, medtem ko lesena pa izžarevajo neko toplino in v naš domek prinašajo naravo in harmonijo.

Seveda pa je za moje pojme veliko odvisno od tega kakšne vrste hišo imamo. Kajti, če imamo hišo in tako notranje prostore zasnovane bolj na modernem načinu, potem mislim, da so plastična okna boljša opcija, vendar po drugi strani, če pa imamo vse bolj v lesenem stilu, pa vendarle ne popolnoma vse leseno, ampak večino pridiha, če imamo lesenega, pa potem bolj ustrezajo lesena okna.

Wood Windows & Doors | ecowoodworks.Kot tretja stvar, meni osebno pomembna pa je tale, da moramo kupiti točno to kar nam najbolj ugaja, katero okno vidimo v našem stanovanju in ob katerem se počutimo dobro. Ne kupujmo nekaj na silo kajti to potem ne bo niti malo imelo smisla, ker vam bo za teden ali dva žal, da ste kupili točno ta okna in zakaj ne drugačna, za zamenjavo pa bo prepozno.

No, prepozno ravno ne bo, vendar spet bo potrebno denar odšteti za nova okna in pa spet nas bo čakalo delo. Zato je potrebno prej res dobro razmisliti kaj nam je res všeč. Kupite točno to kar vam prvo pade v oči!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja