ZDRAVJE VAŠEGA DOJENČKA JE NA PRVEM MESTU

Otroške stekleničke so prva stvar, ki jo kupujejo vse bodoče mamice, saj predstavljajo nujen pripomoček pri negi otroka. Dojenje je primarni vir otrokove prehrane, vendar ni vedno in povsod mogoče. Steklenička bo prvi način, na katerega se bo otrok prehranjeval poleg dojke. Zato je zelo pomembno, da ne vsebuje nobenih otroku potencialno nevarnih materialov in da bo oblikovana na tak način, da bo otroku hranjenje kar najlažje.


Otroške stekleničke

OTROŠKE STEKLENIČKE NATURAL
Flaške za dojenčke Natural odlikujejo cuclji za flaške v obliki dojke, ki otroku omogočajo asociacijo z naravnim dojenjem za čim bolj avtentično izkušnjo. Steklenička za hranjenje Natural je tako odlična izbira za mlade mamice, ki že kombinirajo naravno dojenje in prehranjevanje iz flaške za dojenčke.

OTROŠKE STEKLENIČKE CLASSIC
Flaške za dojenčke Classic so bile po drugi strani zasnovane tako, da zmanjšajo trebušne težave malih navihančkov, saj s svojim klinično dokazanim sistemom z ventilom proti krčem, prepuščajo zrak le v stekleničko, ne pa tudi v trebušček vašega dojenčka.
Da bi vam olajšali izbiro, smo za vas opravili primerjavo treh vrhunskih Philipsovih otroških stekleničk iz linije Avent; Avent Otroške stekleničke, Avent Otroške stekleničke Natural in Avent Otroške stekleničke Classic+.

CUCLJI ZA FLAŠKE
Tako Avent Otroške stekleničke kot tudi Avent Otroške stekleničke Natural imajo izjemno mehke in prožne cuclje z naprednim sistemom proti trebušnim krčem. Otroku omogočajo naraven oprijem in udobje zaradi svoje posebne oblike, ki posnema obliko cvetnih listov.

MATERIAL
Vse tri stekleničke so izdelane iz polipropena in ne vsebujejo bisfenola A, prav tako tudi cuclji, ki so sicer vsi izdelani iz silikona.

PROSTORNINA
V tej kategoriji se stekleničke precej razlikujejo, zato je to dober kvalifikator, na podlagi katerega lahko opravite odločitev, ki bo ustrezala vašim individualnim potrebam oz. potrebam vašega dojenčka. Avent Otroške stekleničke imajo prostorino 60mL, Avent Otroške stekleničke Classic+ se ponašajo z volumnom 125mL, Avent Otroške stekleničke Natural pa lahko zadržijo kar 330mL.
Vse stekleničke imajo ergonomsko obliko, ki otroku omogoča boljši oprijem, ne glede na to, kako jo ta med hranjenjem obrne, in pa posebno širok vrat za boljši neoviran pretok mleka. Avent otroška steklenička za hranjenje Classic+ ima poleg tega tudi posebno teksturo z brazdami, ki preprečuje sesedanje cuclja, zasnovo, ki preprečuje puščanje, sistem zračenja Airflex za zmanjšanje zaužitja zraka ter ventilček proti trebušnim krčem. Ta deluje tako, da se med hranjenjem dojenčka vgrajen ventil na cuclju upogne in s tem omogoči zraku nemoten vstop v stekleničko; tako prepreči nastajanje vakuuma, medtem ko se zrak pa lahko dviga proti vrhu stekleničke. Tako ostane v notranjosti stekleničke in ne vstopi v otrokov trebušček, kar ključno vpliva na zmanjšanje dojenčkovih trebušnih krčev.

ČIŠČENJE
Vse stekleničke so enostavne za sestavljanje in čiščenje in primerne za pomivanje v pomivalnem stroju.

STAROSTNI RAZPON
Avent Otroške stekleničke so primerne za novorojenčke od 0 do 6 mesecev, medtem ko so Avent Otroške stekleničke Natural in Avent Otroške stekleničke Classic+ primerne za dojenčke od 0 do 12 mesecev starosti.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja