Pusti ga čakati!

Marsikatera ženska reče »eh, kaj mi bo vibrator, proč s tem«. Ste že slišali kdaj katero to reči? No, jaz sem že in je prav smešno, kako se nekatere trdno branijo teh posebnih užitkov z g. Vibratorjem. Res je, s tem se strinjam, da moški je le moški in njegovo orožje je naboljše, vendar ženske pa moramo kdaj pa kdaj se tudi same malce pozabavati in pustiti naše moške malce »lačne«, da so potem še bolj »potrebni«. Ja, saj veste, da če si ful žejen, če hodiš po neki Sahari in nimaš niti kančka vode, ko boš vodo videl boš navalil, enako pa je z moškimi, če jih pustimo malo na miru in se ta čas igramo z našim najboljšim prijateljem.

Rezultat iskanja slik za ženska z vibratorjem

Če se katera s tem ne strinja jo popolnoma razumem, vsak ima pač svoje stališče, tega se zavedam, vendar poglejte kdaj tudi iz druge perspektive in boste videle, da je potrebno včasih malce podlo igrati, ker so nato rezultati bombastični. Ponavadi je potem tudi seks in vse boljše.

Jaz sem to že večkrat preizkusila in zato tudi to pišem, ker vem da res deluje, če tega ne bi vedela in bi nekaj na pamet govorila bi bila raje tiho, vendar vem da je ta moja metoda res še kako dobra! Sprobajte in se čutite svojim očem. Potem pa kot da začinite solato pa naredite takole, ko je vaš dragi že par dni brez neke posebne intime, pa tako veste, da bo popolnoma vzhičen, ko bo videl priložnost, da bo kakšna akcija, pa ga pričarajte s posebnim spodnjim perilom, še kje kakšno čipko in se mu po popolnoma utrgalo. Eksperimentirajte malo, kajti bolj ko to počnemo, ko ugotavljamo nove stvari, dodajamo igrice, in podobno bolj je razmerje popolnejše. Vedno neka rutina te popolnoma izčrpa in niti ni več tako zanimivo. Res, popestrite si dneve, večere, noči – bodite drzni!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja