Opremljen dom

Pod pohištvo bi lahko našteli marsikaj. To so lahko sedežne garniture, klubske mizice, omare, stoli in tako naprej. Vse to šteje pod pohištvo, vse kar je v našem stanovanju oziroma hiši. Vsako pohištvo pa ima tudi neko svojo vrednost. Poglejmo na primer to res zelo staro pohištvo, ki so ga imeli pred veliko časa nazaj in je še vedno celo. Marsikdo to pohištvo kupi, ker ima neko svojo vrednost, ker ima velik pečat na preteklost. Mislite, da bo sedanje pohištvo tudi tako pomembno v prihodnosti? Kako mislite, da bo čez petdeset let vredno vse to kar imamo danes?

Jaz nekako mislim, da to današnje pohištvo nekako ne bo več tako pomembno kot je to imelo pohištvo včasih. Ne vem zakaj sem takšnega mnenja, ampak to sedaj je vse že tako sodobno, včasih pa le ni bilo to sodobno kar so imeli včasih.

Moj način življenja je tudi sodoben, kajti meni osebno so zelo všeč stare stvari, ampak moje majhno stanovanje je pa opremljeno čisto po najnovejših trendih. Rada imam najbolj belino, in pa nekaj toplih barv v stanovanju, da mi da občutek, da sem doma in ne kje drugje, da ko že vstopim skozi vrata komaj čakam, da se zleknem na kavč ter prižgem televizor in popijem vroč kakav. Najbolj pomembno je, da se doma počutimo kot doma in ne kot da smo v nekem zaporu!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja