Prenosnik potrebuje zdravnika

Cheap Laptop Repair | Laptop Repair HelpJaz sem imela pred parimi leti prenosnika. Dobila sem ga namreč za osemnajsti rojstni dan. Lahko sem izbirala med tem ali grem delati izpit za vozniški izpit ali pa da dobim prenosnika. Seveda sem izbrala prenosnika, ker je bil takrat zelo popularen in zelo dolgo sem si ga tudi želela, vozniški izpit pa ni bil takšna nuja zame.

Računalnik sem imela nekje dve leti, ko mi je po dveh letih, ravno ko mi je potekla garancija nehal delovati. Iskala sem neko rešitev kam ga naj dam popraviti, vpisovala v spletni brskalnik »popravilo prenosnikov« in še vedno nisem vedela kaj naj naredim. In potem se mi je kot iz neba prikazal en, ki je živel blizu mene in se je tudi nekako ukvarjal z računalniki, čeprav ni bil nek velik mojster, in se je ponudil, da mi ga bo popravil.

Dobila sem ga nazaj in je res deloval spet kot prej, a čez en mesec pa je spet prenehal delovati. Bila sem spet neizmerno jezna, ker sem plačala, da so ga popravili in so ga očitno tako slabo. Ampak to drugo nedelovanje je bilo za moj prenosnik usodno in več sploh se ga ni dalo popraviti. In od takrat naprej sem si rekla, da če bom še kdaj imela prenosni računalnik ali pa kar tega hišnega, da če bo kaj prenehalo delati, da ga bom pravim strokovnjakom dala popraviti in ne nekim, ki vseeno niso neki profesionalci v tem.

Mogoče sem naredila ravno tukaj napako, da ga nisem že takoj peljala k nekemu pravemu servisu in bi ga dodobra popravili in bi še vedno lahko mogoče delal! Na napakah se učimo in ta moja napaka me je izučila.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja