Nove stopalke za motor

Če hočemo našemu motorju malo dodati nekaj novega so to lahko na primer stopalke za motor za sopotnika. Jaz vam lahko povem svoje osebne izkušnje, ker moj fant obožuje motorje in se mu seveda prilagajam v tem kar ima rad, zato grem tudi zelo velikokrat, skoraj da prevečkrat na motor, ker jaz pa nisem ravno najbolj vesela, ko je potrebno se peljati z motorjem, ampak če imaš ljubljeno osebo rad pač narediš vse za njo.

MotocycleNo in na svoj motor mi je dodatno namontiral stopalke za sopotnika in se tudi veliko bolj varno počutim. No saj so bile gor že prej, ampak so bile že ful znucane, zato mi je naredil gor nove. Če imaš nekoga rad pač delaš to kar ima on oziroma ona rad/-a in se prilagajaš, druge ni. Tako se tudi potem vidi kako imaš nekoga rad, in to da jaz sedem na motor glede na to da nisem pristaš motorjev on vidi, da to delam samo zanj, ker on pa jih obožuje. In tudi on se je zame potrudil in dal montirati nove boljše stopalke samo zato, da je tudi meni mnogo bolj udobno.

Oba sva v bistvu naredila nekaj en za drugega. Čeprav ono ful strašno sedaj ni na motorju, da bi rekla, da umiram od strahu, ne ne, je znosno, ampak glavno da je moj fant vesel in uživa v vožnji z motorjem hkrati pa da je z menoj!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja