Vroče darilo?

Darilo Zanj ali Zanjo? Sveterotike.si ponuja za oba spola neizmerno veliko paleto vseh pripomočkov, ki jih lahko uporabite v svojem spolnem življenju in za pridobivanje čim večjih užitkov. No pa podajmo nek primer!

Look to the stars for Hollywood's hot gift ideas

Za vsak mesec si punca in fant nekaj kupita, pač kot v znak, da se spomnita da je točno ta datum dan, ko se obdarita z neko malenkostjo njun dan, spet en mesec več odkar sta se spoznala. In vedno si na primer kupujeta čokoladice, neke bonboniere do nekih drugih malenkosti. Ampak zakaj ne bi malce spremenili taktike in bi začeli kupovati nekaj bolj drznega, hkrati pa tudi uporabnega? Podarite svoji punci kot hec nek vibrator, ali pa sexy spodnje perilo v katerem bi jo radi videli, mogoče nek kostum, ker imate radi neke vrste spolne igrice, naj bo punca policajka in ji kupite opravo.

Potem punce, kupite fantu nekaj inovativnega, kakšne lutke, ne vem, bilokaj kar vam pade na pamet, da bi lahko uporabili kot predigro ali kaj podobnega. Naj vaša obletnica zasije v neki novi podobi, da ne bo vedno enaka, dajte na svojo obletnico še več poudarka na erotiko, naj bo ta dan erotični dan in ne nek vsakdanji. Verjemite, da vam bo čez leta žal, da niste imeli v mladosti več takšnih dni!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja