Prenehanje vozniške

Predlog za odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja, je to komu kaj znano? Je imel kdo s tem že težave? Oh ja, kaj hitro lahko kdo nabere dovolj kazenskih pik in že se je potrebno paziti, da izpit ne bo šel po gobe.

Honda forum • Poglej temo - Chuck Norris

Jaz pravim takole, da ko imaš, ko dobiš izpit, že s tistim dnevom se nauči, da boš vozil po omejitvah in ne da boš delal težave in napake v prometu, ki lahko koga stanejo življenje ali pa samo kakšne kršitve. Če se tega naučiš že takoj, ko dobiš vozniški izpit boš prišel res daleč. Če pa že s prvim dnevom začneš izzivati cesto in vse na njej pa se ti ne bo kaj dobro pisalo.

Z 19. januarjem prihaja enotno evropsko vozniško dovoljenje ...

Policija namreč preži na vsakem kotu in vas lahko kaj hitro ustavi vi pa lepo nabirate in nabirate kazenske točke, dokler ne pridete do tega, da vam odvzamejo vozniško dovoljenje. Jooj, kaj pa potem? Potem pa boste celi jezni, živčni, boste prekleli ne vem kaj vse, da so vam policisti to naredili in tako naprej. No potem je rešitev, da ne izgubite izpita na dlani! Vozite po omejitvah in varno! Nihče, ki je vozil tako kot je treba ni bil ob kazenske pike, razen če se nam zgodi kakšna majhna prometna nesreča in smo mi krivec nam gredo pike, vendar če pa pazimo in smo varni na cesti pa ni strahu. Zato prej poskrbite, da vas ne bo kasneje strah, da boste imeli opravka s kakšnim prenehanjem veljavnosti vozniškega izpita.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja