Domene

Tudi domene so lahko kdaj po akcijskih cenah, se vam ne zdi? Iz kakšnih petnajst evrov, da pade cena na pet ali pa štiri evre, to se res pozna. Sploh jaz vam lahko povem svoje osebne izkušnje s tem, kako je vsak evro pomemben.

Kajti, če so takšne akcijske cene, potem lahko namesto ene domene kupimo po dve ali pa celo tri, odvisno kakšne namene imamo z domenami, kaj bomo počeli, za kaj jih sploh bomo uporabljali. Če jih nimamo namena dobro koristiti se seveda ne izplača kupiti, ampak sam vem kako je, če to res dobro uporabljaš, se ti naredijo velike koristi.

Moj bratranec se sedaj spravlja v računalniški posel, je rekel, da bi se rad kaj naučil delati preko spleta, po možnosti tudi kaj zaslužiti. In jaz, ker pač veliko vem o teh zadevah sem mu tudi za začetek pokazal osnove, za začetek je dovolj, dalje pa je najbolje, da sam raziskuje, saj jaz sem se tudi sam največ naučil, da sedaj toliko obvladam. Splet ponuja širok spekter določenih nam pomembnih vsebin in če znamo splet dobro izkoristiti se lahko naučimo še in še! Samo poglejte kako je splet iz včasih na danes tako napredoval.

Koliko spletnih trgovin je na njem, kupujemo lahko že svašta na njen, da sploh ne rabimo več po trgovinah hoditi. Kje je bilo to včasih mi povejte? Tega seveda ni bilo. Kako bo šele čez deset let splet napredoval, če je že sedaj tako razvit. Naučimo se pa lahko vse, če le imamo voljo in veselje do tega dela, kar se pač tiče računalništva, kajti v tem sem jaz strokovnjak.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja