Najdi svoj pravi logotip

Če greste v neko tuje mesto, vas, in iščete neko določeno podjetje, ga boste našli takoj, če ne bo kje označeno kje se nahaja? Mislim, da ne, kajne, da bo kar malce trajalo preden bi prišli do cilja. Zato pa je super, če imajo podjetja, ne samo velika, tudi manjša kaj, da se jih najde, kakšni folijski reklamni napisi so idealni za to, ker jih res takoj najdeš. Če pa so še lepo oblikovani pa je toliko lepše za videti. Včasih, ko hodim po mestu oz. kjerkoli pač sem in gledam logotipe raznih podjetij in mi je smešno kako ljudje pridejo do določenih idej kako oblikovatit svoje logotipe, določeni so res zelo kreativni.

Meni osebno so zelo všeč logotipi, ki so preprosti, mimimalistični, ampak vseeno bogati. Vem ja, smešen opis kaj mi je všeč, ampak če daš delati svoj logotip komu, ki se s tem ukvarja bo točno vedel kaj želiš in ti oblikoval nekaj točno zate, kar je pisano le nate. Če je v temi kaj umetnika je oblikovanje logotipov res dober posel za moje pojme, ker lahko malce ustvarjaš in to je tudi na nek način sprostitveno, ko se ukvarjaš z barvami, besedami, črkami, tako sproščujoče.

Na nek način, ko pomisliš na to izgleda da je lahko, ampak ni ravno lahko. Nekdo, ki nima niti pikice umetniške žilice, tisti verjetno se ne bo podal v ta posel, ker mu ne bo nič uspelo narediti. In ja, vsak je svojega posla »maher«, vsak obvlada točno to v čem je dober in prav je tako. Kako pa bi bilo, če bi vsem samo ena stvar šla ostalo bi potem vse propadlo! Tako da je potrebno, da je vsak strokovnjak na svojem področju!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja