Ahh te odločitve…

K vsaki spalnici, postelji spadajo tudi predalniki, se strinjamo vsi? O ja. Sama nujno potrebujem predalnik že zaradi tega, da zvečer odložim nanj mobitel, nujno tudi potrebujem neko flaško z vodo in to je med najbolj nujnimi stvarmi, plus tega še imam polno reči v predalu samem. Pa ne samo, da potrebujemo to kot samoumevno, pač tudi lepo je, ali ni? Meni osebno bi se zdelo smešno, če bi bila v spalnici samo postelja. Pač navajeni smo, da je potrebna postelja, predalniki, omara in to je tisti najbolj nujni del spalnice. Potem pa še mogoče kakšna komoda ali kaj podobnega.

Morem pa reči, da sem sama kar izbirčna pri izbiri pohištva za stanovanje, ni mi všeč karkoli. Pač ja, ok, če si res denarno omejen mi/ti je vseeno kaj imaš, ampak če pa gledamo, da si lahko privoščiš malce več pa čisto vedno kot zakleto, ko grem po trgovini in se odločam kaj bi kupila, in vedno mi bo všeč ravno tisto kar je najbolj drago.

Enako je z oblačili, obutvijo, nakitom in podobno. Kot izgleda imam res dober okus, ni druge razlage, hehe. Saj, če le lahko si kupimo stvari, ki so nam všeč. Včasih, če nam je nekaj všeč in je pač zaradi denarja malce izven našega dosega, če je možno si tisti trenutek pač le tega ne kupimo, še malce privarčujemo in si nato kupimo to kar želimo. Včasih je bolje malce počakati kot pa kupiti nekaj na silo, kajne?

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja