Avto in elektronika

Avtomobili so danes že kar nuja. Redkokdo že je, da ga ne potrebuje, oz. da se znajde brez njega. Ker v večini vsi potrebujemo že zaradi službe in vseh obveznosti, ki jih imamo avtomobile, in ko moreš biti v kratkem roku na kakšnem drugem mestu ter če bi se vozil z javnim prevozom ti nikakor ne bi uspelo priti iz točke A na točko B v tako kratkem času. Če nebi bil tempo življenja tako hiter bi še nekako šlo vse skupaj, ampak ker je vse tako na hitro pa je res zelo težko.

Avtomobili pa tudi, če gledamo kakšni so bili včasih in kakšni so sedaj to ne moreš verjeti kakšna je razlika v tehnologiji. Sedaj imajo avti senzorje, električni pomik stekel, pa nekaj ne vem niti kako se prav reče ko se projicira koliko voziš na sprednje steklo, do elektronskih ročnih zavor in še in še. Kolikor je to dobro toliko je slabše. Ker prej vseeno ni vse tako hitro »crkovalo« po domače rečeno kot pa sedaj, ko avtu vsake toliko časa kaj javi, da je potrebno popraviti oz. menjati.

In ja, saj dejansko je to res, da manj je tehnologije bolj je vzdržljivo, ampak kaj ko svet gre tako naprej, s svetlobno hitrostjo, da preprosto potrebuješ že ta luksuz, ki ti je ponujen. Če so že sedaj avti tako napredni, kako mislite, da bodo šele čez 50. let?

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja