Vse ti lahko uspe!

V tem novem, modernem svetu je že vse digitalizirano, v videih, vse je narejeno, da vidiš že s samo enim klikom, in res je vse zelo napredno. Narediš lahko vse kar hočep, recimo, če želiš narediti en zelo lep privlačen video, vse to ti lahko uspe, če le imaš pravilno znanje in da veš kaj počneš. Sama recimo priznam, da mi recimo ena video produkcija ne bi šla, ker žal nimam pojma o njej, ne vem popolnoma nič kako se naredi dober video, kako se nasploh karkoli dela, če pa bi se o tem podučila in bi bila v tem res dobra, da bi obvladala program v katerem se videi urejajo, da bi točno vedela kaj in kako, potem pa dobro vem, da bi obvladala to in to zagotovo.

Jaz sem tip človeka, da me je sprva strah začeti neko novo stvar, ker ne vem, če mi bo pisana na kožo, če me bo strah, kako se bom znašla, mi bo sploh šlo, kaj če bom res slaba v tem, vedno imam tisoč in eno vprašanje, in dejansko so to takšna smotana vprašanja, ki nam samo kvarijo našo kreativnost, preprosto te temačne, negativne misli nam uničujejo našo produktivnost, ne dovolijo, da smo mi mi, da poskusimo neko novo stvar.

In pomislite samo, kako je ko smo pozitivni, ko vemo da lahko uspemo, ko smo popolnoma prepričani vase, nam seveda uspe vse kar si zadamo, če pa imamo negativne misli, strah, potem pa seveda nam tudi lahko uspe, ampak na poti do tja si naredimo toliko stresa za popoln nesmisel, ampak kaj, problem je, ker se našega mišljenja ne da preprosto samo izklopiti in bi bilo to to, naše misli žal nonstop samo premišljujejo. Določeni ljudje vedo kako jih izklopiti in znajo to narediti s kakšno meditacijo in podobno, ampak da prideš do te točke, da se znaš izklopiti kar traja. Vendar saj veste kaj pravijo, počasi se daleč pride in vse lahko dosežemo kar si želimo.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja