Hotel Ljubljana

Moja starša imata sedaj čez slaba dva meseca obletnico poroke, in čas bo, da začnem razmišljati, s čim bi ju razveselila in obdarila. Razmišljala sem sicer nekaj v tej smeri, da bi jima rezervirala v hotelu neko sobo, ter bi tam preživela en cel vikend. Po spletni strani sem malce brskala in prišla na to idejo, da ju pošljem v hotel Ljubljana.

 

Kot prvo je razlog ta, da sta malce v Ljubljani, si jo ogledata, zabavata, raziskujeta, ter najpomembneje, uživata. Ker smo mi iz Štajerske, seveda Ljubljane ne vidita ravno vsak dan, zato se mi je zdelo to nekaj posebnega. In kolikor sem gledala, kaj vse hotel ponuja, sem opazila zelo zanimive reči. Že sedaj vidim, da bo to za moja starša zelo lepo darilo, in ker zelo cenita vsako darilo, ki ga dobita, bosta tega neizmerno vesela., še posebej zato, ker bo to darilo od njunega otroka.

Redkokdaj si privoščita neko sprostitev, in uživanje v dvoje, zato je to še dodaten razlog, zakaj sem prišla ravno na to idejo, in ne na kaj drugega. Mislim, da bi to kar bom jaz naredila zanju, to storil vsak otrok, kateri ima rad svoje starše, saj tudi oni so za nas naredili ogromno lepih reči, se odrekli marsičemu, da so lahko uresničili vse naše želje v otroštvu, in sedaj je čas, da jima pokažem kako zelo rada ju imam, in da bi zanju naredila popolnoma vse!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja