Lekarna

zdravila in otroci

V lekarni

Lekarna je moja destinacija kadar se kaže k temu, da bom bolna. Zakaj se sprašujete? Zato, ker kadar začnem smrkati, kihati in tako naprej, točno vem, da bom bolna! In moja preventiva je vedno, da si prej kupim v lekarni kakšen lekadol +C ali pa karkoli drugega, kar pomaga preprečiti bolezen.

Sama delam, in imam stroške vsak mesec, tako kot seveda vsak izmed nas, in potrebno je zaslužiti nekaj eurov, da lahko pridemo čez mesec s hrano, pijačo, položnicami, in tudi za kakšno luksuzno stvar. In seveda, ker nočem ostati doma in ležati, če bi lahko delala, že takoj ko se mi pokažejo znaki, začnem jemati nekaj, da me bo pozdravilo.

Kajti, ko enkrat dobim vročino, in se zelo slabo počutim, da skoraj da več ne morem stati, takrat je že kriza, in se več ne da pomagati, kot pa to, da ostanem doma, ter ležim, kar pa niti najmanj ni v mojem interesu! Kaj pa vi prvo naredite, ko se začnejo kazati znaki bolezni? To seveda najbolje veste sami, vendar sem prepričana, da začnete prej zdraviti, preden je prepozno.

Zakaj bi ležali doma, kajne? Če pa lahko v lekarni danes kupimo vse, da se rešimo težav in ležanja doma. Lekarna nam ponuja tisoč in eno stvar, ki nam lahko pomaga, zato ne predolgo odlašati z zdravljenjem!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja