TOP TOP TOP !

HEJ! Poletje je tukaj, že imaš svoje top modne dodatke, modne oblekice, lepe čeveljce in tako naprej? Sama obožujem poletje, ker lahko res vrhunsko kombiniram z vsem, in res lepo izpade vse na tebi poleti, plus da si še malce rjav, potem pa je tako bomba! Rada imam na sebi top zapestnice, neke hude ure, verižice, prstane, vse. Sicer ne nosim vse naenkrat, malo kombiniram kdaj nosim kaj, odvisno tudi od tega ali imam obleko, hlače, kakšno barvo oblačil imam in potem se na podlagi tega odločim kaj vse bom dala nase. Sicer res je, da je poletje res vroče, ni mi najbolj do te vročine, in še ko nič ne delaš vse teče s tebe, to mi ni najbolj ok, ampak ajde, vseeno mi je všeč.

Recimo uro nosim čisto na vsakem outfitu, potem se edino odločim naknadno ali verižica ali zapestnica, prstan, karkoli. Meni osebno je res fajn biti ženska kar se tiče  iz modnega vidika, vendar po drugi strani pa si želim biti bolj moški, ker vseeno nimajo toliko težav kot imamo ženske s temi našimi ženskimi težavami.

In ja še to je res, da ženske kar veliko zapravljamo naš denar, ampak jaz za to vedno pravim, da pač moremo, ker nujno to potrebujemo! Ampak moškim to dopovedati je misija nemogoče, če mu rečeš da nekaj pač potrebuješ, ker potrebuješ. Potrebujemo lepe lase? Itak! Lepe nohte? Seveda!

Lepa oblačila, make-up itd. ženske potrebujemo res toliko stvari, da je to res katastrofa, pa še ko potegneš črto ni ravno poceni vse skupaj, in ja tukaj je še en vidik zakaj je težko biti ženska, pač potrebujemo vse, hehe. Mislim, da bo treba začeti igrati neko loterijo, da bom lahko imela vse kar si moje srce poželi. In tudi, ko grem recimo v trgovino in pogledam neko lepo oblačilo, ki ga vidim na lutki, vedno mi bo všeč tisto kar je najbolj drago. In mojemu partnerju vedno rečem, pač kaj naj pač imam dober okus, haha.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja