Miele: Pokončni sesalnik

Sesanje je za marsikoga nehvaležno, predvsem pa dolgočasno opravilo. Čas je, da spoznate Mielejev pokončni sesalnik, s katerim bo še tako dolgočasno delo postalo prava zabava. Doživite izjemno inovacijo treh brezžičnih sesalnikov v enem. Mielejev dizajn tri v enem združuje presenetljivo sesalno moč ter hitro čiščenje. Ste pripravljeni na nekaj izjemnega?

Mielejev pokončni sesalnik je tako fleksibilen, da si ga želijo vse gospodinje. Za težko dostopna mesta vam postreže z načinom za doseg. Enota PowerUnit, ki se nahaja na zgornji strani, naredi dvigovanje ter manevriranje sesalnika Triflex HX1 zavidljivo lahko. S to konfiguracijo tudi sesanje mest na stropu ali pod nizkim pohištvom postane mala malica. Za lahkotno čiščenje še tako velikih površin, vam predstavljamo način za udobje. Če je torej nastavljiva enota PowerUnit v spodnjem položaju, je rokovanje z aparatom še posebej enostavno. Skupaj s široko električno krtačo pa lahko posesate še tako velike površine. In to povsem brez truda! Še tretji in zadnji način sesanja je način za kompaktnost. Za polno moč in enostavno uporabo. Enoto PowerUnit lahko uporabite povsem samostojno. Pri tem Triflex HX1 nudi povsem preprosto rokovanje, kar je kot nalašč za hitro čiščenje manjših površin.

Čemu izbrati pokončno obliko sesalnika? Zgolj ta vam omogoča, da sesate vzravnano in se s tem izognete bolečinam v hrbtu. Svoj prispevek k preprostejši uporabi doda izjemna lahkotnost Mielejevega sesalnika, kar pa omogoča lažje prenašanje ter boljšo dostopnost do še tako trmastih predelov.

Mielejev sesalnik Triflex HX1 s pomočjo tehnologije Vortex in električne krtače spada v serijo najmočnejših talnih sesalnikov. Filter HEPA pa poleg tega poskrbi, da se v njem zadržijo tudi najbolj drobni delci. Tako boste hišo ali stanovanje lahko posesali zgolj enkrat. Temeljito in brez napora. To pa zahvaljujoč posebej široki električni krtači, ki za šalo očisti še tako veliko površino v presenetljivo kratkem času – in pri tem ohranja enako učinkovitost! Povsem avtomatsko se prilagodi vsaki talni oblogi ter globinsko očisti prav vse površine.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja