Barsos – korak pred časom

Medicinski center Barsos deluje že od let 1993 kot prva zasebna klinika v Ljubljani. V več kot 20 najsodobnejših ordinacijah dela več kot 60 zdravnikov specialistov s spremljevalnim zdravstvenim osebjem, ki so na svojem področju vrhunski strokovnjaki, nekateri od njih delajo kot priznani specialisti v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani.

Strokovno, diskretno in prijazno

Prisegajo na strokovnost, profesionalno in prijaznost, ko na dan oskrbijo tudi do sto  pacientov. Prednost Medicinskega centra Barsos je vsekakor v tem, da je pacient deležen individualne obravnave, hkrati pa ima na enem mestu zagotovljeno večino zdravstvenih storitev in specialističnih pregledov. Poleg tega v centru skrbijo za diskretnost in hitro naročanje zaradi česar so tudi prvi slovenski pogodbeni izvajalec zdravstvenih storitev za diplomacijo z več letno prakso dela s tujci. Zavedajo se, da je zaradi današnjega hitrega življenjskega tempa ljudi izredno pomembno odzivnost in učinkovitost in postavljanje točne diagnoze. Prav tako priporočajo preventivo v obliki rednih zdravstvenih in menedžerskih pregledov.

Izognite se čakalnim vrstam v zdravstvu

Sistem brez čakalnih vrst

V slovenski zdravstveni prostor vnašajo sistem brez čakalnih vrst, hkrati ves čas skrbijo, da širijo nabor storitev, tako so med prvimi začeli uporabljati so začeli uporabljati eno od tehnološko najsodobnejših laserskih naprav za medicinsko-estetski namen. Leta 2017 celovito prenovili prostor in so ena izmed samo treh zasebnih zdravstvenih ustanov v Sloveniji z  napravo za računalniško tomografijo CT. Naprava je zelo natančna in pomembna za  diagnosticiranje bolezni saj v nasprotju od klasičnih rentgenskih slik ustvari preglednejši tridimenzionalni računalniški model opazovanega dela telesa.

Leta 2019 je postal direktor Medicinskega centra Barsosa Boštjan Trilar, ki ima za sabo več kot 25 mednarodnih izkušenj iz podjetništva, predvsem v top managementu, prodaji, marketingu in komunikaciji. Izkazal se je tudi kot župan Mestne občine Kranj, kjer je v javni upravi prav tako uspešno implementiral svoje bogate izkušnje iz sveta podjetništva in vpeljal moderne elemente gospodarskega delovanja.

 

 

 

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja