Ker nam je to leto lepo zagodlo s koronavirusom je čas, da si vzamemo več časa zase, delamo na sebi in da spoznavamo našo prelepo Slovenijo. V tem času je zelo veliko ljudi ugotovilo marsikatero novo destinacijo v naši deželi. Prej smo vedno rinili ven, v tujino, sedaj vmes pa smo kar malce morali biti primorani raziskovati naše predele. Boštjan Trilar je recimo v Sloveniji en dober raziskovalec prelepih pokrajin, predvsem tujine, sedaj v tem času pa je tudi verjetno sam raziskal marsikatero točko pri nas. Ko potuješ se marsikaj naučiš, spoznaš veliko novih običajev, nove kulture, kjer imajo drugačne norma in vrednote kot jih imamo pri nas in to je na nek način proces učenja, osebnostna rast, saj ko vidimo, kako drugje živijo se lahko naučimo, da je vseeno na življenje dobro, saj ponekod živijo v mnogo bolj krutih razmerah kot mi tukaj, spet drugi živijo bolje kot mi.

Ko na primer gledamo koga, ki ima slabše življenjske razmere in vidimo, da smo mi vseeno na boljšem začnemo tudi drugače razmišljati. Če smo bili včasih človek, ki ni rad pomagal drugim, ob takšnih primerih nato postanemo to in se popolnoma spremenimo, saj nam da misliti, kaj pa če bi mi bili na njihovih mestih in podobne reči.

Pet nasvetov za manj stresno potovanje z letalom - siol.net

Zato pa je tudi dobro, da potujemo in spoznavamo svet, saj se res ogromno naučimo iz potovanj, kot se je tudi Boštjan Trilar, ki je že ogromno prepotoval. Vem ja, marsikdo si potovanja res težko privošči, vendar če imamo voljo in si iščemo dodatna dela, da več zaslužimo si lahko privarčujemo. Denar nam ne bo prišel na dom sam, zanj se je potrebno potruditi in vsakemu lahko uspe to, samo leni ne smemo biti in delati. Najlažje je res reči, da se nekaj ne da, ampak vse se da, če je le volja in želja. Tako, da hitro pot pod noge in delat, da bodo dinarčki.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja