Avto novice

Klikni tukaj, če te zanima kaj glede avtomobilov, mogoče se naučiš kaj novega. Jaz recimo sem laik glede avtomobilov, ker mene bolj druge reči zanimajo kot pa avti ampak vseeno se pa vedno kaj rada naučim, ker če veš kaj več ni nikoli preveč. In pač po blogih, po spletu berem malo o avtih o vsem kar si za punco ne bi mislili, da bere, ampak ja, jaz sem takšna in berem vse živo, ker nikoli ne veš kdaj ti kaj pride prav.

Car News | Cars UK  EVO magazine ft86 and ae86 | Forum topic | TUNE86  Free Car Magazine | LatestFreeStuff.co.uk

Tudi o svojem avtu sem se marsikaj sama naučila, ko sem gledala razne videe, ali pa sem to v živo videla, sem prebrala in še kaj. Ker če vozim svoj avto potem je fajn, da če se mi kaj dogodi, da znam popraviti in vedeti kako reagirati v določenem trenutku. Da pa nekam grem pa mi na primer guma poči pa je ne bom znala popraviti.

Bolje se to prej naučiti pa da veš kako in kaj da ni potem problema, ko pride do česa nepričakovanega. Tudi ženske znamo marsikaj, čeprav moški govorijo, da so oni bolj možati in so za ta dela, ženske pa ne obvladamo nič. Hja, veš da! Ženske velikokrat kaj še bolje od moških naredimo!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja