Domačija v naravi

Na http://www.lojtrnik.si/ si lahko brez problema ogledate, kakšno ponudbo imajo pripravljeno za vas in, če se mogoče odločite, da bi odšli tja na en dopustek. Jaz sem tam že bila in to kar parkrat in mi res ni bilo žal niti centa, ki sem ga pustila tam, ker sem se vedno iz tega dopusta vrnila kot, da bi se ponovno rodila.

Svet-Licenja.si - Part 2

Mogoče zato, ker je zrak res tako čist in fenomenalen ali pa, ker je osebje tam tako prijazno. Hmm, mislim, da kar oboje! Ponavadi sem vedno šla z mojo družino, samo enkrat sva šla sama z mojim fantom. Ker doma smo imeli tradicijo bi lahko rekla, da smo pač vsako leto odšli na to domačijo, ker nam je bilo tako fajn.

In potem sem tako dobila fanta pa nekje dve leti nismo šli gor, sedaj pa sem rekla fantu, da mu hočem pokazati, kako je super tam gori in da bi rada, da greva midva skupaj tja, kjer sem preživela prečudovite trenutke s svojo družino in da bi rada sedaj še to preživela z njim in se je seveda strinjal. In če mu bo všeč pa predvidevam sama pri sebi, da bomo naslednje leto odšli skupaj z mojimi starši in njegovimi, da bomo vsi skupaj lepo na relaksaciji kar je super, da je cela družina skupaj!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja