Izdelava magento trgovine

Sam sem izdelal že kar nekaj spletnih trgovin. Na začetku sem izdeloval s Joomlo + VirtueMartom, ker mi je bil najlažji. Ampak je ta sistem zelo slab, luknjast, neprofesionalen.

Magento store owners have been interviewed - Magento Themes ...

Slabo deluje in tudi slab vzgled daje strankam. Nato sem iskal nekaj bolj naprednega,… našel sem Magento. Ta sistem je zelo profesionalen, uporabljajo ga velike firme, ki se ukvarjajo z izdelavo strani in v njem je mogoče narediti vse! Ampak izdelava magento trgovine je zelo težka! Prav zaradi tega, ker je sistem tako močen in lahko narediš v njem vse, pomeni tudi da moraš imeti določeno znanje HTML, CSS, PHP in nekaj MySQL. Ko sem se sam lotil izdelave trgovine v tem sistemu sem videl,… uff tole je pa zapleteno.

Magento Store Development | Magento Multi Store Development

Porabil sem 2 dni, da sem ga dodobra raziskal in nato nisem naredil nič! Pogledal sem nešteto tutorialov, pa še vedno mi ni uspevalo narediti dober izdelek! Šel sem k kolegu, ki je v njem že delal da mi je razložil stvari, na koncu pa ugotovil, da je sistem prezahteven zame. Sedaj delam s OpenCart sistemom, veliko lažji od Magenta, vendar ne tako zmogljiv. Zato bi vsem, ki boste imeli veliko spletno trgovino predlagal, da jo postavijo na Magentu ali OpenCartu. Če izbirate Magento, predlagam da izberete dobro podjetje, ki vam bo naredilo stran. Recimo Degriz.net, saj bodo kasnejše nadgradnje in širitve mnogo lažje, kot pa če vam bo nek študentek naredil nasploh dobro Magento trgovino.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja