Katamaran

Enostaven najem katamarana je tako enostaven, da bolj enostaven ne more biti. Klikneš, pokličeš tudi če hočeš, če česa ne veš in je katamaran za uživanje za nekaj časa že tvoj.

Ideas to expand existing locations - Page 2 - Development ...

Moški, fantje, kakorkoli hočete da vam rečem, pomislite, da bi svojo drago žensko nekako presenetili za obletnico, rojstni dan, magari tudi če jo hočete zasnubiti in ne veste kako bi jo, da bi bilo nekaj posebnega sem vam pravkar dala en namig, kako bi ji bilo sigurno sanjsko! Klik, katamaran! Če pa s tem ne bi očarali svoje drage pa tudi ne vem, če bi meni ne vem, za rojstni dan recimo presenetil in bi bila s fantom sama na katamaranu in praznovala, jooj kako bi meni to bilo romantično, pa še kakšna glasba, šampanjec in bi bil popoln rojstni dan.

Samo predlog sem vam dala, če vam je počasi že začelo zmanjkovati idej dragi fantje. Kar se tiče tega kako presenetiti žensko sem jaz pravi naslov, ker najdem svašta in si po tihem želim, da bi tudi mene kdo tako presenetil kot sem si izmislila. Veste zaradi česa imam tako bujno domišljijo??? Ker sem očitno preveč gledala telenovele, haha. Se vidi, nekje se potem pozna to ne in pri meni se je pač pri romantiki poznalo.

Drugače pa če niste veliko na morju in če ravno v tistem razmišljate kako bi punco, ženo presenetili je morje pravi kraj za raznovrstna presenečenja, ni treba ravno jadrnica, katamaran in podobne reči, lahko pa tudi. Ampak morje že samo po sebi da še bolj večjo romantiko, tako da če imate jo namen s čimerkoli presenetiti dajte to storiti na morju. Že en šopek njenih najljubših rož ji lahko naredi počitnice še lepše! Preizkusite in boste videli, da vsaka lepa gesta za žensko pomeni res vse. Bolj kot se žensko razvaja raje vas ima. Pa ne mislim sedaj denarno, da morate kupovati stvari, dovolj je že samo pozornost, ki ji je včasih ne daste dovolj ali pa kaj podobnega.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja