Toplotna črpalka voda/voda

Katere so prednosti toplotne črpalke Adapt?

 

Tiha in vsestranska

Si že dolgo želite skoraj neslišno toplotno črpalko? Takšno, ki ne bo motila vašega počitka? Novo zvočno ohišje v vseh pogojih in prostorih zagotavlja izredno tiho, skoraj neslišno delovanje. Brez težav boste zaspali. Zjutraj pa se boste zbudili v prijetno ogrevanem prostoru, obenem pa boste imeli tudi boljše odnose s sosedi. Toplotna črpalka namreč omogoča ogrevanje in hlajenje in vam bo služila tudi v poletni vročini.

Image result for toplotna črpalka adapt kronoterm

Pametna, varčna in majhna

Inteligentno zasnovana bo delovanje prilagajala vašim potrebam in potrebam objekta, učila pa se bo iz preteklega delovanja. S sistemom IAH bo dosegla 30% višjo učinkovitost ogrevanja. Svoje delo bo vedno opravljala mirno in z optimalno močjo ter temperaturo. Zato bo z vami dolgoročno, vi pa boste ob tem še dodatno privarčevali. Notranja enota vsebuje vse kar potrebujete in to na 0,5 m2 prostora.

 

Prijazna okolju

Toplotna črpalka se elegatno zlije z okoljem, zato jo boste komaj opazili. S sistemom MyDesign njeno podobo lahko povsem prilagodite prostoru, kjer je nameščena. Izbirate lahko med različnimi materiali in barvami ohišja. Postanite drzni in dovolite, da naprava postane dodana vrednost vašega doma. Poleg videza jo namreč odlikuje tudi skrb za okolje, saj je narejena iz okolju prijaznih materialov. S sodobno zasnovanim hladilnim sistemom in novim hladivom pa kar za 67% zmanjša toplogredne pline.

 

Vzdržljivost in zmogljivost

Toplotna črpalka je zasnovana za dolgo življenjsko dobo. Sistem ECL skrbi, da je kompresor ves čas ustrezno mazan in da poleg vseh ostalih komponent deluje v varnih in optimalnih pogojih. Zaradi tega lahko naprava deluje zanesljivo in učinkovito tudi pri ledenih -25 ali neznosnih 40 stopinjah celzija. Sanitarno vodo pa celo lahko ogreje do neverjetnih 67 stopinj. Primerna je za vsa podnebja in ogrevalne sisteme.

 

Preprosta in učinkovita

Njena vgradnja je enostavna in hitra z vso potrebno dodatno opremo, zato boste prihranili ogromno živcev, časa in denarja. Modularna zasnova poskrbi tudi za znižanje stroškov montaže in priklopa. Vzdrževanje je preprosto od prvega do zadnjega dne, saj zanjo lahko skrbite tudi na daljavo. Naprava namreč omogoča pametno upravljanje celotnega sistema preko mobilne aplikacije iz vašega doma, službe ali s počitnic.

 

Komunikativna in prijazna

Toplotna črpalka lahko pametno upravlja tudi ostale generatorje toplote, kot so kotel na kurilno olje, zemeljski plin in biomaso. Se vsakič, ko morate pokositi travo, vprašate, kam bi priklopili kosilnico? Od zdaj naprej ne boste imeli več teh problemov, saj ima vaša nova sopotnica v zunanji enoti vtičnico za priklop električnega vrtnega orodja.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja