Bodimo na toplem

Ko se nekaj v našem bivalnem prostoru dela je super, da se že v samem začetku gradnje dobro domislimo celotnega načrta, da vemo kaj hočemo kam dati, kako ter da nam na koncu ni žal za nobeno stvar, ki smo jo vložili v dom. Dobra stenska in talna izolacija sta res ključnega pomena, saj če je naš dom izoliran kot je treba vse štima. Ko so pri moji teti delali izolacijo in so malo šparali bi lahko rekli jim je sedaj, ko gledajo na dolgi rok kar malo žal, da ko so prenavljali, da se niso bolj v sam postopek poglobili, da bi bolj razmišljali kaj in kako bodo kaj naredili.

Image result for talna izolacija

Sedaj jim je žal, ko nekaj časa živijo na tem prenovljenem stanovanju, ampak prej so pa skozi govorili, da je to kar delajo v redu in super, čeprav jim je že marsikdo rekel, da določenih reči ne bi naredili tako kot so jih oni, ampak seveda, ker so hočeli malce privarčevati in so bili pametni, so sedaj tam kjer pač so. Šele zdaj vidijo, da so vsi naokrog imeli prav in da bi res morali narediti tako kot jim je marikdo svetoval in da res pri teh zadevah ne bi smeli šparati.

Sedaj se jim namreč toplota ne zadržuje tako bot bi se mogla, če bi bila izolacija dobro narejena, spet imajo vlažno stanovanje, se jim ob kotih nabira ta plesen ali kaj je takšne črne pikice. In kaj jim pomaga sedaj da so hiteli? Nič! Ker sedaj lahko gredo spet prenavljati! In point je torej ta, da ko delate naredite res DOBRO, ne bo vam žal na dolgi rok, verjemite. Izolacija je pa res ključnega pomena.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja