Miele: Pralne kapsule Miele

Čistočo, nežnost, svežino in brezhibnost vaših oblačil omogočajo pralna sredstva. Če smo bolj natančni, vse to omogočajo pralne kapsule Miele. Širok nabor kapsul predstavlja idealno rešitev za vse načine pranja, trdote vode, zahtevnosti uporabnikov in strojev. Katere pralne kapsule Miele bodo navdušile tudi vas?

Pralne kapsule CottonRepair so namenjene pranju bombažnega perila. S samo enim pranjem vidno obnovijo perilo, pri čemur jim pomaga Mielejeva receptura s tehnologijo Novozymes. Obnovitev intenzivnosti barv, sijaja oblačil in odstranjevanje vozličev na oblačilih. Pralne kapsule DownCare so fantastična izbira za pranje blazin, spalnih vreč in oblačil s puhom. Ohranjajo prožnost in prepustnost puha za zrak, obenem pa ga učinkovito očistijo in, kar je najbolj pomembno, puh ostane puhast s pralnimi kapsulami Miele. Pralne kapsule Sport so posebej namenjene sintetičnemu perilu, pri katerem preprečujejo statično naelektritev. Učinkovito odstranjujejo neprijeten vonj in zagotavljajo obstojnost ter obliko oblačil. Pralne kapsule WoolCare za volno in občutljivo perilo vsebujejo tehnologijo zaščito vlaken proti kosmatenju in zaščiti barv. Pralne kapsule Nature prinašajo cvetlične arome in naravno ravnovesje v vaša oblačila. Vaša oblačila bodo s temi pralnimi kapsulami Miele vedno sveža, puhasta in dišeča. Pralne kapsule Booster pa bodo poskrbele za najbolj trdovratne madeže, tudi pri nizkih temperaturah in vseh barvah perila.

Zakaj izbrati pralne kapsule Miele? Pralne kapsule Miele so primerne za vse pralne stroje Miele, se preprosto odpirajo s praktičnih jezičkom in zagotavljajo vsestranskost uporabe pri pranju. Kapsule so v celoti prilagojene s količino pralnega sredstva, ki je optimalno odmerjeno za en postopek pranja. Nič več premajhnega ali prevelikega odmerka, saj je doza kapsule prirejena za eno pranje optimalne količine perila. Poskrbljeno pa je tudi za naravo, saj so pralne kapsule Miele izdelane iz 100 % reciklirane plastike in tako primerne za reciklažo. Zaradi svojega širokega nabora so kapsule inovativna, varčna in nadvse učinkovita izbira za lastnike pralnih strojev Miele. Vedno znova omogočajo popolne rezultate pranja v vseh načinih in programih.

Pralne kapsule Miele so najboljši sistem tekočega pralnega sredstva, ki omogoča popolne rezultate pranja v vseh primerih. Pranje ni bilo še nikoli tako enostavno, udobno in učinkovito kot s pomočjo pralnih kapsul Miele.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja