Zlato na ženski roki

Ženske modne ročne ure se lahko nosijo na veliko različnih načinov, to pa zato, ker jih dobimo v različnih oblikah. Lahko so kot navadna ročna ura, lahko so kot zapestnica, ker obstajajo tudi takšne oblike, in lahko jih nosimo kot prstane, kajti tudi takšni modeli že danes obstajajo. Obstajajo pa tudi ure v različnih velikosti od majhnih do malo večjih in tistih res največjih ur, vse to samo zaradi tega, ker obstaja veliko različnih okusov. Veliko žensk pa danes ur ne nosi zaradi tega, ker jo potrebujejo zaradi funkcionalnosti, temveč zaradi tega, ker popestrijo ženske s tem svoj modni videz. Ženske si lepo oblečejo oblekico na primer bele barve in zraven še eno belo uro ter bele balerinke ali pa kaj s petko.

Ali ne izgleda to perfektno, prečudovito? Vsi ti majhni detajli poudarijo ženstvenost. Ženska, ki bo oblečena kot moški v zelo širokih oblačilih, neurejena, brez modnih dodatkov, takšno bo malokdo pogledal, neka ženska, ki pa je urejena, ima uro, uhančke, lepo urejene lase in tako naprej, takšno bo pa vsak pogledal in občudoval njeno lepoto. Tudi sama, ko hodim po mestu in vidim kakšno lepo žensko si mislim, ko bi pa jaz imela na primer tako lepe lase, ali pa njeno postavo in podobne reči, jo občudujem.

womens-watch-size-chart-default

Že na svojem primeru vidim kako je lepo, ko te nekdo občuduje, da ti nekdo vzame sapo s svojo lepoto. Katera ženska pa ne bi hotela, da jo vsi občudujejo? Jaz si tudi želim, da bi kdo mene tako občudoval in si sam pri sebi mislil, kako pa sem jaz lepa, urejena. Saj sem, samo me pa zanima, če si kdo sam pri sebi misli.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja