Bi imela lepše lase?

Kliknite tukaj, če vas zanima kaj o rabljenih lasnih podaljških ali pa koliko stanejo lasni podaljški in podobne reči. Pomislite na to, kako bi postali še bolj samozavestni, če bi imeli na primer v laseh podaljške. Jaz osebno bi bila veliko bolj samozavestna. Se sprašujete zakaj?

Screen Shot 2014-05-03 at 17.37.50

 

To pa zato, ker sama imam izredno tanke lase, in venomer imam probleme s tem, da mi štrlijo, izgleda kot da jih imam ne vem kako zelo malo, si naredim frizuro in ni takšna kot jaz hočem, ker imam tako redke lase. Zato sem si rekla, da si bom dala v lase lasne podaljške, da bom bolj samozavestna, ker sedaj se počutim kot, da sem nekakšna lojzika, ki se ne zna urediti in nič.

women-with-long-hair-extensions

 

Če pa bi imela lepše, bolj gostejše lase in bolj daljše pa vem, da bi jaz bila popolnoma nova jaz! Počutila bi se kot prava princeska. Potem pa, da si še uredim nohte, ter da veliko potelovadim, da bo moje telo takšno kot hočem pa bo moja samozavest poskočila kar za tisoč procentov navzgor. Marsikdo misli, da če se zunanje spremeniš, da nisi nič kaj bolj samozavesten, ampak jaz nisem tega mnenja, jaz vem, da mi bo vse to zelo pomagalo. Če niste dovolj samozavestni najdite torej tisto stvar katero boste spremenili, da boste postali bolj.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja