Bodi v stilu!

Kaj so zate modne ročne ure? Morejo biti posebne oblike, je zate morda vsaka ura modna ura? Ker določeni namreč gledajo na ure kot nek poseben modni dodatek in jim je vsaka ura modna. Določenim so modne ure le takšne, ki imajo kovinske paščke, ali pa takšne s semišem ali karkoli podobnega. Vsaka oseba ima namreč pod besedo modno drugačen opis le tega. Biti danes v stilu z modo je določenim kar naporno, spet drugim pa je to sproščujoče.

Meni osebno je delo na sebi sproščujoče, kot da skrbim zase in svoje telo, za svoj obraz, da telovadim, skrbim za lase, da se zjutraj zbudim in razmišljam kakšno frizuro bi si danes naredila, kakšen make-up, kako bi se oblekla, katere modne dodatke bi navlekla nase, vse to mi je v res veliko sprostitev. Določenim pa je to muka in ko se zjutraj zbudijo so ravno tak, da se umijejo, zobe, lase malce popravijo in hop grejo na delo, navlečejo neka oblačila nase in je to to.

Res je, da je skrb zase na nek način naporna, ampak, če imaš rad sebe in svoje telo, da hočeš zunaj v svetu, med sorodniki, prijatelji izgledati, da daš nekaj zase, da siješ z vso svojo lučjo, in da izžarevaš srečo in pozitivnost, potem ti to sploh ni muka. Določene stvari v življenju se nam zdijo mučne, ker si sami naredimo tako, da so mučne, ampak vse je le v naši glavi. Če si spreobrnemo misli se vsega kar hitro navadimo, le mišljenje moramo spremeniti in kaj hitro nam mučne stvari lahko postanejo zabavne in se jih dan za dnem veselimo.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja