Čas zase je še kako zelo pomemben!

Kaj paše vsaj vsake toliko časa, razen dobrega vrhunskega kosila vsak dan, hehe? Pijača z najboljšimi prijatelji, prijateljico, prijateljem! Vsi smo le ljudje, potrebni smo družbe, pogovora, smeha, da si povemo stvari, da se izpovemo kaj nas teži in tako naprej. In to sem si tudi sama privoščila po dolgem času. Privoščila sem si klepet s svojo prijateljico s katero se res že kar dolgo časa nisva videli in res sva bili zelo veseli ena druge, nama je kar manjkala družba, sva se že kar pogrešali.

Na pijači sva bili kar par ur, zdelo se pa nama je kot da sva ravno eno uro tam. Ko si z nekom, ki ga imaš rad, ampak se res dolgo ne vidiš, čas kar beži. Pa ne samo s takšnimi s katerimi se dolgo ne vidiš, pa z vsemi, ki jih imaš rad čas neizmerno beži. In naše življenje je res preveč v hitenju, vse se dogaja prehitro, naš tempo življenja bi se mogel malce umiriti, ampak žal ne gre to tako. Preveč smo v stresu, pa če nam bo to uspelo, če nam nebo in podobno.

Mogli bi si večkrat vzeti čas zase, poklepetati in se družiti z ljudmi, malce več se gibati in naše telo bi nam bilo še kako zelo hvaležno, ampak preprosto, ne vzamemo si časa. Ko sva se pogovarjali in pogovarjali sem prišla do spoznanja, da pa je res čas pri meni, da si na dam vzamem nekaj časa zase in odločila sem se, da bom začela malce več brati, začela bom telovaditi, omislila si bom osebnega trenerja! Mi ga je tudi ona priporočila, da je super osebni trener Matevž Krajnc in da mi ga toplo priporoča, če se mislim spraviti na to pot. In mislim, da jo bom kar poslušala. Morem reči, da sem kar pridobila na teži, nisem več tako fit in »šlank« kot sem bila in sama vem, da se ne bom spravila k telovadbi pa rada sem skozi v družbi, nekoga potrebujem da se malce pogovarjam in da pač nisem sama, zato pa potrebujem osebnega trenerja, ker kar se tiče tudi telovadbe kar hitro omagam in se mi več ne da telovaditi.

Tako da ja, telovadba in družba to mi je glavno kar potrebujem. Vidim, da sem venomer kot v nekem krču in res, potrebujem čas zase. Tudi vi, sami pri sebi premislite, če ste v krču in če je čas za spremembo, kajti na zdravju se nam hitro začne poznati, če nismo ne duhovno ne telesno ok! Prej kot ugotovimo, da je čas za spremembo tem hitreje si bo naše telo opomoglo in bo ponovno zadihalo, mi pa bomo posledično tudi srečnejši, z več energije in tudi naša samozavest nam bo zrasla abnormalno!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja