Za kaj se uporablja maderoterapija?

Punce! Veste kaj je maderoterapija? Ste že slišale kdaj za to? Če še niste berete pravi članek, saj boste sedaj izvedele malce več o tej zadevici. Verjamem pa, da vam bo takoj postalo tole všeč, saj se vse ženske mučimo s temi zadevami in nam krajšajo spanec. Govorim namreč o celulitu, katera ženska ga pa nima? Vse imamo težave s tem, če katera kadarkoli ni imela težav s celulitom naj se prosim javi, ker menim, da bi jo vse rade takoj videle in da nam pove skrivni recept kako ji je uspelo priti do te točke, da nima niti malo težav s to omenjeno pomarančasto kožo. Namreč maderoterapija je posebna tehnika masaže katera pomaga odpravljati celulit – OPA!!! in na tak način se telo preoblikuje , saj imajo posebne anatomske lesene pripomočke. Maderoterapija se uporablja prav tako za odpravljanje bolečin, sprostitev, oblikovanje telesa in prav tako tonificiranje kože (telesa in obraza). Pri tej tehniki specialisti na tem področju uporabljajo različne lesene pripomočke kot so: valjarji, skodelice, lopatice, odvisno seveda od problema, ki ga imate.

Rezultat iskanja slik za maderoterapija

Z vsemi temi pripomočki maderoterapija deluje kot: krtačenje telesa, anticelulitna masaža, kot vakumska masaža z aparati ali ventuzami. S to metodo pa izredno dobro vplivamo na: pospešitev mikrocirkulacije, pospešitev limfe, maščobno celico vzivno tkivo – fascijo ter zunanji videz kože. In kako torej to poteka? Poteka pa tako, da se z valjanjem pospešuje mikrocirkulacijo , ki je ujeta v medceličnem prostoru in se sprosti. Nato se s pospešitvijo limfnega sistema poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa ter se z valjčki nato razbija maščobne celice iz katere se sprosti maščoba, zmanjšuje se pritisk na krvne in limfne tokove, ki pa zaradi tega postanejo mnogo bolj prehodni. Posledica je nato povečan dotok kisika in hranljivih snovi zaradi česa se videz tkiva izboljša.

Mislim, da je to dokaj natančno pojasnjeno kako in kaj vse deluje in upam, da ste se s tem naučile kaj novega, kar še niste vedele. Aja, pa še nekaj sem skoraj pozabila napisati, ta terapija lahko traja ali 30, 45 ali 60 minut, odvisno katere predele bi si rade „uredile, spravile k sebi“. Se pa naj bi poznale spremembe že po 3 maderoterapiji, seveda odvisno od tega kakšno je bilo vaše začetno stanje. In kako se vam zdi ženske? Je to nekaj za vas ali ne? Sama sem nad tovrstno masažico – tako jo jaz imenujem, ZELO zadovoljna.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja