Čvrsta ritka mora biti!

Če pa mora biti kaj čvrsto in lepo brez, da se vse skupaj maje kot da smo na želeju in brez da se vidi kakšna pomarančasta koža je pa to zadnjica. Ženske vedno gledamo na zadnjico, da more biti top, sploh ko je poletje valda, da ne moremo biti čudne, sploh ko imamo kratke hlače ali pa oblekice.

Rezultat iskanja slik za čvrsta ritka

Pozimi še nekako prezreš kakšen celulitek morda, ker imamo skoz dolge hlače pa še takrat skorajda ne. Vedno moremo biti lepe če ne zase pa za svoje boljše polovice, nekaj od tega dvojega je, da tako skrbimo zase.

Pa če smo čisto iskreni nam ženskam ustreza, če za nami pogleda kakšen čeden moški pa čeprav smo vezane, tako smo še bolj samozavestne, ker imamo še večji občutek, da smo sexy. Torej, če hočemo čvrsto ritko moramo delati vaje za zadnjico brez tega nikakor ne gre. Seveda more biti tudi prehrana dobra ne da se venomer bašemo s sladkarijami, logično, vendar morejo pa biti vaje.

Če katera misli, da se bo doma vlegla na posteljo ter gledala televizor ter zraven še jedla čips ter mislila, da bo tako hujšala se iskreno moti. Ali pa da bo morda spila en zeleni čaj in da bo maščoba že šla dol ritka pa se bo avtomatsko povzdignila, ne drage dame tako pa žal to ne gre, drugače bi vse to prakticirale, verjemite, če bi bilo temu tako bi vsi doma ležali. Sploh jaz, jaz bi bila prva na tem seznamu, ker sem pravi lenuh, res zelo težko se spravim telovadit, z resnično muko.

Ko hodim na skupinske vaje z eno mojo prijateljico, če ne bi hodila s prijateljico ne vem, če bi sploh kam šla res ne, ker sami se mi ni za hodit nikamor. Ko vem, da je dan za telovadbo vedno znova iščem izgovore, da ne morem, ampak ko pa grem tja, fajn potelovadim, se konkretno preznojim, potem pa sem tako zelo vesela, da sem šla na telovadbo, da je to res nepopisna sreča in ponoči spim kot ubita, ampak muka mi je priti do tja, ko pa sem tam in naredim trening pa sem srečna do plafona.

Jaz skoz potrebujem nekoga, da bi me skoz spodbujal, mi govoril kaj morem narediti, da ima strogo roko nad mano, da se bom ga že bala, da bom naredila, to bi jaz potrebovala. Je tudi od vas katera takšen lenušček in bi rabila nekoga, ki bi jo skoz preganjal, da bi nekaj naredila?

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja