Svetila v steni

Imate otroka? Ima rad neke risane junake, na primer, Medvedeka Puja? Zidna svetila v obliki risanih junakov bodo otroka še bolj pritegnila.

Saj veste kako so otroci, kadar vidijo neko stvar iz risank so celi veseli in, če jim na primer rečemo, da je medvedek Pu rekel, da mora iti ajati bo nato zares odšel, ker bo verjel tej zgodbici. Posebej, če otroka težko spravite spat si lahko omislite takšno zidno svetilo in mogoče vam pa bo res uspelo otroka prej spraviti v posteljo, ali pa si izmislite neko drugačno zgodbico, ni potrebno da uporabite ravno to. Majhni otroci tako ali tako vse verjamejo kar baje rečejo risani junaki. Dokler bodo verjeli, vam lahko takšna svetila še kako pomagajo.

Contemporary bedside table with built-in lights - aguirre design

 

Tako vem, da je moja teta počela z mojim bratrancem. Kupila je neko igračko, ki je bila na njegovi nočni omarici in si izmislila neko zgodbico, ki jo je kao rekla ta igračka in je vse verjel, zaspal pa je takoj ob osmih, do devetih zvečer, a včasih pa ga do polnoči ni mogla spraviti v poteljo. Znajdite se na vse možne načine, če je le možno!

Naredite sebi lažjo pot, brez kakršnih koli komplikacij ob večerih. Otrok ob devetih najkasneje zaspi, vi pa imate nato dalje čas samo zase!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja