Kje so moje slike?!

Ste se že kdaj slikali, ter vse slike shranili na trdi disk in jih kasneje tudi izgubili, ker se je vse skupaj pokvarilo? Izgubljene slike pomenijo veliko izgubljenih spominov. Na teh slikah beležimo vsako leto svoje spomine, kje vse smo bili, kaj smo počeli, in se v starosti, ko vse to ponovno gledamo spominjamo vsega skupaj.


Zato je najboljša opcija tale, da na vsakih nekaj mesecev greste vse slike, ki ste jih v določenem času naredili, v fotografski studio razviti, da vam vseeno ostanejo neki spomini. Če pa imamo razvite slike pa lahko ostanemo mirni, kajti to se ne more kar tako izbrisati, niti karkoli drugega. Vse te slike nato shranjujte v album in boste lahko venomer mirne vesti zaspali, brez slabega kančka vesti, da bo šlo kaj narobe, da se vam bo kakšna pomembna slika izbrisana. Ljudje smo namreč bitja, ki radi beležimo svoje celotno življenje.

Slikamo rojstne dneve, obletnice, zabave in tako naprej, kar je tudi lepo in prav. Kaj pa bomo drugega počeli v starosti če ne obujali spomine? Kaj bomo lahko pokazali svojim vnukom, če ne svojih slik? Tako je, vse ima svoj določen pomen, in pravilno je, da nas marsikaj skrbi. Vnuki pa bodo tudi veseli, če jim boste povedali kakšno svojo zgodbico, ter jo hkrati pokazali na sliki, da si dobijo nekakšno uprizorjeno sliko.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja