Pari in posteljni užitki

A veš kaj vse ti ponuja Laloka? Ne še??? Kaj! Pojdi hitro preveriti in si naklikaj stvari katere ti bodo prišle prav. No, da se ne boste spraševali o čem zdaj berete kaj se zdaj to gre o čem govorimo. Govorimo o stvareh, ki nam lahko izboljšajo naše spolno življenje, da nam ga popestrijo bolje rečeno! Če se v postelji vse poštima je tudi s parom vse ok in se lepo razumeta. Če se ne kregaš doma venomer, vsak dan je tudi boljše vzdušje in tudi z še večjim veseljem hodiš domov, a ni tako? Seveda da je, kdo pa rad gre domov kjer se ti zdi kot da si na nekem bojnem bojišču, kot da bombe padajo, samo pač na beseden način, kdo ve morda tudi fizičen ali iz moške ali ženske strani.

To je enako kot otroci, ko nočejo več hoditi bodisi v vrtec, bodisi šolo, ker jih tam zafrkavajo, so morda skoz sami, nimajo se na koga obrniti in tudi seveda, da nočeš več hoditi v šolo oz. vrtec, enako je tudi doma in takšne ter drugačne stvari. Zato pa če nastanejo med pari težave jih je potrebno sproti reševati in je vse v redu. Hja res je, moški imajo svoje muhe, ženske imajo svoje muhe in včasih pač dlje traja, da se pride do kakšnega kompromisa, ampak kjer je volja je pot.

No in, če hočete popestriti dneve, si naročite na spletni strani, ko je zgoraj razne stvari in malce eksperimentirajte v postelji, naj se dogaja nekaj burnega, zanimivega, ne pa venomer neka klasika. Moški imajo zelo radi seksualnost, saj ne da ženske nimajo, ampak moški so vseeno bolj packasti v dobrem smislu seveda in če ga bo žena pričakala doma s packastimi stvarmi veste kako zelo bo to njemu všeč? Uffff zelo! Presenetite en drugega!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja