Mamljivo! Je les res top izbira? Preberi…

Veste, da so lesene igrače za otroke res dobra naložba? Včasih so tovrstne igrače mnogo bolj poučne kot pa neke plastične igrače. Res čisto odvisno od tega kaj jim kupimo. Recimo našemu malčku sem kupila neko leseno igračo, in ta igrača je bila takšna, da je moral razne like spraviti v določene prostorčke in pa barve skupaj dati in podobno. Pa še uničijo se težje, ne morejo se tako hitro uničiti.

Rezultat iskanja slik za lesene igrače

Res pa je tudi to, da lesene igrače so bolj glasne od nekih plastičnih in podobno, to je res, vendar so bolj kakovostne. Sploh pa majhni nagajivčki so veseli povsem vsake stvari, ki spominja na igrače, odvisno od tega kako otroka od malega učimo. Če mu bomo vse nosili k riti po domače povedano bo razvajen, če pa mu ne bomo vsega ugodili kar se bo njemu v določenem trenutku zazdelo pa bo tudi znal veliko bolj ceniti stvari.

Mogoče se marsikdo ne bo strinjal z menoj, spet drug se bo mogoče veliko bolj strinjal z menoj, čisto odvisno od posameznikov, kako gledate na te reči. Potem tudi veste kaj je izjemno lepo, posebno lepa lesena igrača?

Kuhinja za majhne otroke, posebno deklicam bi to bilo zelo všeč, mogoče tudi kakšnemu fantku, ki raje kuha kot pa se igra z avtomobilčki. Lesena kuhinjica je tako masivna, trdna, pa še povrh vsega izjemno lepa, da se naši mali pikeci počutijo kot da so v pravi kuhinji. Če bom v prihodnje kdaj imela majhno punčko ji bom definitivno kupila leseno kuhinjico (še sama bi jo imela, kaj šele punčka)!

Rezultat iskanja slik za otroška lesena kuhinja

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja