Mami, mami, pravljico prosim

Se vam ne zdi, da je splet včasih dokaj težaven? Velikokrat iščeš nekaj pa nikakor ne najdeš to kar hočeš pa če se še tako trudiš, pa čeprav vpišeš v brskalnik ne vem kakšno besedo vse, ampak to kar hočeš najti ne boš in ne boš našel.

Mother and daughter reading book lying in bed

Se vam je že kdaj zgodilo to? No meni se je že ogromnokrat! Zdaj nazadnje recimo sem iskala za mojo hčerko eno lepo pravljico, hotela je neko posebno z morskimi deklicami pa princi na belih konjih pa nekaj v tem smislu, ampak nisem in nisem nič našla. Potem pa sem se že razjezila po pol ure iskanja in se zadrla na glas, da sem se že sama sebe vstrašila »kje najdem pravljice na spletu«!!! Ko sem se razjezila sem nato v dveh minutah našla to kar je moja hčerka hotela. Samo razjeziti se moraš in vse gre.

Mala se je tako prestrašila, da je rekla tako nežno »mami saj ne rabiš več iskat veš«. Bila je tako smešna, ko je to izrekla, da sem se ji mogla nasmehniti in nisem bila več jezna pa tudi, če bi hotela biti nisem mogla biti. Ko pogledaš tiste nežne očke, pa ko še tako smešno izjavi, nikakor ne gre da bi bil jezen. Potem sva prebrali pravljico in sva bili obe srečni. Sicer je dolgo trajalo, da sem našla to kar sem hotela, ker je bila poslušateljica tako zahtevna in je hotela težko pravljico, ampak se je izplačalo, še meni je bila pravljica všeč. Nauk te zgodbe, te resnične pripovedi je ta, da nikoli ne smeš odnehati, ker morda si čisto na koncu že da najdeš to kar iščeš pa ti še samo korak manjka, če pa odnehaš, pa lahko tik pred ciljem odnehaš! Iz svoje zgodbe sem se še jaz sama nekaj naučila.

 

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja