Dopolnilo k hrani

prehranska_dopolnilaHitri tempo življenja in stres lahko človekovo počutje spravita na nulo. Počutimo se slabo, zaradi hitre prehrane, ker nimamo časa narediti nek zdrav obrok se počutimo slabo, ker ne dobimo vase primerne hrane. Prehranska dopolnila pa lahko to nestabilno prehransko življenje malo bolj uravnotežijo. Kot veste je zelo pomembno, da jemo zdravo, ampak kot smo že omenili to včasih skoraj da ni mogoče, ker dan prehitro mine in res ni časa za kuhanje niti kaj drugega.

Čeprav danes obstajajo že takšni hitri recepti, kjer lahko naredimo zdravo kosilo v samo pol ure, vendar je problem tale, ker se marsikomu ne da! Tudi sama priznam, ko pridem iz službe, še kaj postorim doma in je dan naokoli se mi ne da še za mene kuhati zato posežem po hitri prehrani. Drugače bi bilo, če bi imela prehranska_dopolnila_in_hujsanjeotroke, takrat bi bila prisiljena zaradi njih kuhati dobro in zdravo, vendar sedaj pa še nimam te potrebe in priznam, da sem dokaj lena, tako lena, da se še meni ne da narediti nekega zdravega obroka. Vso to delo in vse te izredno izčrpa in sploh nimaš več volje za ničesar.

To mi marsikdo govori in se pritožuje nad tem, vendar tako je danes, delati je treba, da lahko iz meseca v mesec preživimo, trpimo pa potem mi sami, ker se ne prehranjujemo zdravo.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja