Služba? Več informacij tukaj.

Pri nas vidim, da veliko ljudi brska po spletu ter išče raznovrstne stvari. Od oblačil, do zaposlitve, ličil, tehnologije. Več informacij tukaj na spletnih straneh se najde, če vpišete v iskalnik točno določeno besedo, ki vas zanima, potem boste tudi mnogo prej našli stvar katero iščete. Saj tudi je splet zelo priročna zadeva, ki pomaga vsem po vrsti.

205729-steve-jobs-1984-macintosh-1

Mnogo lažje je to, ko imamo vse na enem mestu. Knjižnice so super in vse, vendar tam moraš iskati preden kaj najdeš, če iščeš mogoče nekaj malega od literature, če je potrebuješ veliko je knjižnica najboljša opcija to definitivno, če pa ne potrebuješ veliko pa je splet najboljša opcija, saj se določena teorija mnogo prej najde.

Danes so na spletu tudi maili in vse te reči, da brez preprosto ne moremo funkcionirati. Že ko gremo na morje imamo s seboj mobilnike in prenosnike, tablice! Kje so tisti časi, ko smo šli brez vse elektronike na morje? Šli smo že z mobitelom vendar nismo tako brskali po njem. Danes pa nas je ta tehnologija popolnoma zasvojila. Res pa je po eni strani tudi to, da če imamo zelo resno službo in veliko komuniciramo preko maila pač šment, potrebujemo računalnike a ne. Ampak vseeno, ko smo na dopustu ne smemo pozabiti na vso druženje!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja